Tengeri medve

Tengeri medve

Csak nyugisan, csak vidáman

2022. július 20. - lovjanek

Vonitsa, július 20. szerda

A helyzet fokozódik

Mármint a kikötőben. Előző bejegyzésben már írtam a fizetés, nem fizetés kérdésről, ezt már nem akarom ragozni. Nagyjából senki nem fizet. De egyesek ki tudja mi módon lefoglaltak fix helyeket, persze nem időben jelezték, írták ki, másik hajó odaállt, nem akart elmenni, volt műsor, ordítozás, rendőrség kihívása. Szóval távlatilag nem jó a helyzet, de múlt múlt csütörtök óta csak itt sunnyogtam, ma pedig újra kimentem horgonyra. El lehet így lébecolni, szerintem az önkormányzat sem tudja mit akar, meg ember sincs rá, meg meleg is van. Szóval csak görögösen.

Viszont szuper túra barátokkal

De nem a fenti a lényeg, hanem hogy 8-tól 15-ig egy kellemes hetet töltöttünk Valachi doktor/Kati és Hidasi Zsolt/Orsi felállásban. Pontosabban csak nettó 4 napot, mert Zsolték csak vasárnap érkeztek. Ebbe az időbe egy szokásos kis kör fért bele ( Meganissi, One House Bay – ahol a malacok laknak, de most nem jöttek elő), Kastos, Nidri és vissza. De tényleg jól éreztük magunkat, normális, kulturált, jó kedélyű emberek. Sajnos Kati kicsit – vagy inkább nagyon – fél, ha dől a hajó, de ennek ellenére még jókat vitorláztunk is, mert Zsolt tud mindent ( annak idején ő volt az egyetlen "idegen", akinek odaadtam a King Kong-ot). Minden este taverna, mert Laci doktor abból nem enged – amíg meg ki nem kötünk, sör legyen elég, Janek! - bárány és tengeri herkentyű felváltva, vagy akár egyszerre. Szóval pazar volt.

Ennyi elég is, most lötyögés, vasárnap jön egy újabb, várhatóan szintén kedves társaság, konkrétan család ( szülők és 3 kislány), de van balatoni előéletük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerimedve.blog.hu/api/trackback/id/tr8817887547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása