Tengeri medve

Tengeri medve

Kirándulás a hegyre és lassan a célnál

2017. május 20. - lovjanek

Kasszandra felé a tengeren, május 20. szombat,

 

Ma reggel végre elhagytuk Alonnissost ( végre, mintha olyan szörnyű lett volna ott). Természetesen az időjárás újra megtréfált, itt csak végletek vannak. A három napos erős szembe szél után teljes szélcsend, motorozás ( majd délutánra lesz valami).

Témám azonban még a tegnapi program. Nagy nehezen sikerült rábeszélnem Lacit, hogy másszunk fel a choraba ( a legtöbb szigeten található, hegytetőn lévő falu, ahova a kalózok, törökök, stb elől menekült a lakosság a tengerpartról).

Persze kicsit újra ismétlésbe bocsátkozom, mert valamelyik tavaly június végi beszámolómban már szerepelt ez a kirándulás. Most azonban sokkal lassabban, minden bokornál, apró kápolnánál megállva tettük meg, majdnem egész naposra nyúlt a dolog, de végül is megérte, és Lacinak is tetszett.

Nem is nyújtom a szöveget, beszéljenek a képek.

 

Estére megérkezünk Nea Skioniba, ahol már valószínűleg vár Ákos a lakóautóval, ő is már húsvét óta kalandozik Észak-Görögországban.

Ezzel véget ér közel két hetes, meglehetősen kalandos átkelésünk, kezdődhet a nyaralás.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerimedve.blog.hu/api/trackback/id/tr6912527311

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása