Tengeri medve

Tengeri medve

Családi hétvége

2016. május 17. - lovjanek

Vonitsa, április 22-24.

 

Ez a bejegyzés lassa egy hónappal később íródik, köszönhetően ügyetlenségemnek a blog kezelésében.

Mint már utaltam rá, Marci fiam, Dia menyem és két barátnőjük érkezett. Az utazás oka a majdani esküvői fotók főpróbája, és a fotós/videós magyar házaspár Lefkadan él, ezért hát leugrottak pár napra. A fotózással kapcsolatban nem is akarok írni, ez az ő ügyük, és megtekinthetőek saját esküvői honlapjukon.

Viszont a gyerekek csináltak néhány "szárazföldi" kirándulást is Lefkada szigetén, az egyiken én is részt vettem. Meglátogattuk a sziklát, ahonnan a legenda szerint Szapho, a klasszikus költőnő levetette magát szerelmi bánatában, és a sziget legdélibb csücskén lévő világítótornyot, ahonnan impozáns a kilátás, már Kefalonia és Ithaka is látszik. Ekkor készültek a mellékelt képek.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerimedve.blog.hu/api/trackback/id/tr888724038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása