Tengeri medve

Tengeri medve

Első tengeri fürdőzés idén!

2015. május 08. - lovjanek

Az elmúlt napokban legnagyobb meglepetésemre Spyros hajófelújító-mester keményen dolgozott, a hajó alja részben leglettelve, megcsiszolva. Ez gondolom hölgy olvasóimat "különösen felcsigázza", de hát fontos, enélkül nem lesz napfürdőzés a tenger közepén! :)

Ami szintén fontos a jövő szempontjából, végre sikerült kedvemre való dingit venni egy angol sráctól. Nem gumicsónak, szilárd héjú, könnyű, hagyományos csónak alakú, evezővel, motorral, sőt – ha lenne hozzá árboc és vitorla – még vitorlázva is használható. Annyira örültem neki, hogy estefelé még kicsit evezgettem is pár száz métert a kikötő körül, még a széllel és hullámokkal szemben is. Akkor én voltam Az öreg halász és a tenger!

imgp5454.JPG
És a legfontosabb: az időjárás és a tenger! Úgy tudom, otthon is meleg van/volt a napokban, tehát nem nagy meglepetés, hogy itt most már szabályosan beállt a nyár, már éjszakára sem kell az ablakokat becsukni. Nappal fürdőgatya, ma végre a tengerbe is belemásztam, hogy ne tébláboljak Spyros körül a műanyag-porban, amit a csiszolással produkált. Ez a változás nem csak a hőmérsékletben, hanem a városban a turisták, itt a kikötőben a hajótulajdonosok számának ugrásszerű megnövekedésében is látszik, szinte elvágólag május elseje óta.

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerimedve.blog.hu/api/trackback/id/tr687438770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása