Tengeri medve

Tengeri medve

Nyaralós

2017. augusztus 30. - lovjanek

Neka Klima/Skopelos, aug. 30. szerda

Valószínűleg észrevehető, hogy egyedül maradtam, nincs társaság, kicsit unatkozom is, nagyon ráérek, így aztán sűrűsödnek a bejegyzések is.

Miután kihevertem a vasárnapi imbolygást-hánykolódást, hétfőn gyengécske széllel átcsónakáztam Nea Klimába. Jártunk már itt, júniusban a családdal, utána Szilvi-csapattal.

Rájöttem, hogy egyre jobban tetszik, bekerül a kedvenceim egyre bővülő listájába ( kb az n-ediknél tartok). A kikötő rendezett, tiszta, ingyenes, csak az áramért/vízért kell fizetni. Az egész falu, ha egyáltalán falunak nevezhető – inkább kis üdülő telep -, nagyon tágas, tele virággal, gyümölcsfákkal, pálmákkal. A környezet is zöld, meredek hegyoldalakból áll. Szóval kellemesen egyszerű, bájos, nem puccos.

Közben sikerült Ákosssal is felvenni a kapcsolatot, holnap vagy holnap után átevezek a Trikeri félszigetre, és végre találkozunk.

Tegnap este bekeményedett az időjárás, nagy szél és eső, még a mai nap is kellemetlen lesz, ezért sem indulok még.

Na ennyit a fontos hírekről, inkább jöjjenek a képek Klimaról.

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerimedve.blog.hu/api/trackback/id/tr5912790278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása