Tengeri medve

Tengeri medve

Nyugdíjas tábor

2017. május 25. - lovjanek

Nea Skioni, május 25.

Ahogy előző bejegyzésemben jeleztem, véget ért hosszú és kalandos utunk. Kereken 450 tengeri mérföld, 15 nap alatt ( nettó csak 9, a többi parkolással telt), benne 1 éjszakai menet, és „csak” kb 35 % motorozás.

Az elmúlt napok pihenéssel, strandolással teltek, illetve tegnap Ákos és a lakóautó segítségével eljuttattuk Lacit Szalonikibe, a reptérre. Visszafelé megálltunk egy Liedlinél bevásárolni, és a Kasszandra félszigetet középen kettévágó Portas Canal nevű csatornánál bámészkodni. Állítólag még az antik időkben épült ( Cassandria királya által kezdeményezve), de nem egy óriási szám, még a neten, Wikipedián is alig találtam róla adatot.

Egyébként meg éljük nyugdíjas életünket, együtt főzőcskézünk ( zúza pörkölt, zöldségleves, krumplis tészta), szomszédolunk egymásnál. Ez vasárnapig lesz így, amikor újra felmegyünk Szalonikibe a reptérre, ebben az esetben Ákos barátnője és Mütyür barátunk elé.

A bejegyzés trackback címe:

https://tengerimedve.blog.hu/api/trackback/id/tr9612540883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása